Accodeing to you, annorlunda tillsammans

Vi är ett annorlunda företag på många sätt: vi har ett telefonnummer, vi levererar alltid det vi har bestämt till det pris vi har sagt, vi ställer en massa frågor hela tiden, och vi levererar ett bättre resultat för er, eftersom vi lär känna er och er verksamhet.

Varför finns vi?

Vi vill skapa ett företag baserat på ärlighet, expertis och äkta värde för våra kunder. Många har dåliga erfarenheter av konsulter, vi vill vara undantaget.

Med ärlighet menar vi öppen kommunikation åt båda hållen. Vi delar med oss av vår expertis för att göra det möjligt för våra kunder att fatta informerade beslut kring sina affärsmål. Vi värderar nära, genuina relationer med våra kunder, som gör det möjligt för oss att förstå och stödja deras företag.

Med expertis menar vi excellens i genomförande och bemästrande av våra verktyg. Våra verktyg och sätten vi jobbar på förändras med kunden och dennes problem, i ständiga försök att applicera det bästa vi vet på utmaningarna vi möter.

Med äkta värde menar vi mätbara förbättringar som ger en rimlig avkastning istället för att vara en kostnad. Vi använder vår expertis för att leverera högpresterande webblösningar enligt etablerade rekommendationer och föreskrifter.

Vilka är vi?

Jonas Schubert Erlandsson teknisk chef - CTO

Jonas har hållit på med datorer sedan han var 12 år, och webbutveckling sedan 1996. Han tycker om att spela discgolf och säger sällan nej till en kopp bra kaffe, eller Lapsang. Han samlar på virke och drömmer om när han kommer att ha tid att tillverka vackra möbler.

Malin Schubert Erlandsson ansvarig för sociala medier

Malin ser till att vi finns synliga på sociala medier och är den som ringer dig när du behöver uppdatera din sida. Hon tycker om att baka surdegsbröd och är helt säker på att hon en vacker dag blir bra på att sy.

Hannes Elvemyr operativ chef - COO

Hannes och har sedan tidigt 2000-tal intresserat sig för webbutveckling. Efter examen i datateknik på Chalmers startade han eget företag i branschen. Han drivs av att underlätta vardagen för andra människor med hjälp av teknik. På fritiden lockar skogens lugn och musik i form av slagverk.

Anders Hansander webbutvecklare

Vilka jobbar med oss?

Vi har en både bred och djup kompetens inom webbutveckling. Tack vare det så kan vi göra nytta på flera nivåer för olika typer av företag och organisationer. Här är en kort presentation av våra verksamhetsområden med lite exempel på kunder vi har inom dem.

Vi bygger och underhåller webbapplikationer åt

Ibland har man en fantastisk idé eller en viktig process som man vill automatisera. I dagsläget är det ofta en webbapplikation som är enklast att producera och underhålla mot en stor mängd kunder. Vi hjälper företag som har en affärsidé, prototyp eller process som de vet funkar och som de vill bygga en hållbar, långsiktig produkt kring.

Till exempel Sweplex som erbjuder mätning av ledares effektivitet i företag och metoder som ledarna kan använda för att förbättra sig. Eller BolagsKraft som ger vem som helst möjlighet att driva eget utan en massa krångel med bokföring eller risk att skatteverket hör av sig. Båda är företag som jobbar för att göra livet enklare och världen lite bättre på sina sätt, och vi försöker hjälpa dem på samma sätt på tekniksidan.

Vi hanterar hemsidan åt

Här är ett urval av kunder som vi har aktiv förvaltning av hemsidor åt. Detta är småföretagare som inte behöver komma ihåg inloggnigsuppgifter, oroa sig för om tekniken funkar, fundera på hur de skall komma högre upp i Googlesökningar eller glömma ändra öppettiderna inför semestern, vi tar hand om allt sådant åt dem. Läs mer om vår tjänst på vår sida om aktiv förvaltning av hemsidor.

A LA ENELL

En designer från Mullsjö.

Grafiker vill naturligtvis göra designen till sin egen hemsida själv. A LA ENELL tog fram designunderlag, bilder och text. Därefter byggde vi sidan utifrån det. En unik men enkel hemsida, lagom för en noggrann småföretagare. All information ryms på en sida och det är enkelt att förstå verksamheten.

Actor AB

Glassmekaniker från Gävle.

Actor är en storspelare i glass- och slushbranschen som levererar maskiner till hela landet. De hade en utdaterad hemsida som inte längre speglade deras verksamhet. Vi hjälpte dem hitta tillbaka till rätt känsla och fokusera hemsidan på företagets kärnverksamhet. Vi levererade både design, hemsida och innehåll.

BolagsKraft

Ett egenanställningsföretag med stora visioner.

En av våra äldsta kunder som vi under många år byggt en mycket god relation med. Det är så vi vill jobba med våra kunder: lära känna er, förstå era behov, växa med er och finnas där längs vägen. Vi har varit med och byggt både hemsidan och hela deras interna system.

Kanske vill du vara nästa namn på listan?

Vi har också hjälpt

Förutom att ha helhetsansvar för någons produkt eller bygga och förvalta deras hemsida, så gör vi även en del utbildning och konsulting när företag har nytta av vår erfarenhet eller specifika kunskaper. Här är ett urval av företag som vi har hjälp under de senaste åren: