Hemsida

Tänk att det alltid ska vara så komplicerat med att ha en hemsida? Det är en massa tekniskt prat och svårt att få till det när man skapar den, och sedan ska man komma ihåg att uppdatera. Hur var det nu man loggade in igen? Och vad var det de sa om att redigera? Är detta ute på sidan nu? Varför ser det annorlunda ut här än på den riktiga sidan?

Om det ändå hade funnits ett sätt att ha kakan och äta den ändå! Att ha en hemsida som är uppdaterad och faktiskt syns bland resultaten på Google. Men utan att behöva hålla reda på inloggningar och vara rädd för att göra fel.

Vi erbjuder en tjänst där vi tar ansvaret för att faktiskt uppdatera din sida, eftersom vi vet att det är viktigt för små företag att synas på nätet. För att hamna högre upp i Google är det viktigt att tekniken är rätt och att sidan är levande. Vi fixar löpande tekniken i bakgrunden, så det behöver du inte oroa dig för, och vi ser till att sidan blir uppdaterad också.

Så här funkar det

Här är en kort beskrivning av hur vi arbetar, och hur vår plattform för drift av hemsidor fungerar. Om du vill ha mer detaljer kring något av ämnena, så går det att klicka på korten för att komma till en undersida, där vi försöker förklara så lättförståeligt som möjligt om hur vi jobbar och hur tekniken fungerar.

Flytten

När vi tar över din sida så är det några saker som händer omgående:

Flytta in

Vi tar över driften av din sida.

Koppla in

I samband med det så sätter vi upp integrationer med relevanta tjänster
a. (maps, analytics, my business, facebook)

Koppla av

Och kontrollerar så att du har de dokument för GDPR och annan lagstiftning som du behöver.

Vår plattform är fantastisk

Vi har lagt ner mycket tid och eftertanke när vi designade vår plattform för drift av hemsidor. Genom att göra omsorgsfulla val av moderna tekniker och världsledande leverantörer så har vi skapat något unikt, och det är egentligen ganska enkelt:

Analys och rapportering

Vi håller koll på din sida hela tiden, både för att försäkra oss om att den är uppe och för att bättre förstå vilka dina besökare är.

Vid varje års slut så får du en rapport med några nyckeltal för året som gått som vi kan prata om.

Säkerhet

Vår plattform är helt säker, det är vi säkra på!

Låter det för bra för att vara sant? Det är egentligen väldigt enkelt, vi har inget som någon kan hacka, därför är det säkert.

Hastighet

Vi använder oss av alla de moderna teknikerna för att skapa så snabba sidor som möjligt.

Dina besökare får dessutom en sida där bilder och andra resurser är anpassade efter deras enhet, så det går knappt att vara snabbare.

Gör som många andra, inklusive vi själva, välj en modern och marknadsledande teknisk plattform för din sida.

Avtal

Läs vårt avtal för aktiv förvaltning av hemsidor.