Utbildning

På Accodeing brinner vi för lärande och hjälper varandra att bli bättre varje dag genom att dela med oss av våra erfarenheter och resurser, handleda varandra i nya tekniker samt avsätta tid för lärande. Denna passion för lärande övergår också i en glädje att lära ut till andra. Det är kanske därför några av oss har föreläst och hållit i utbildningar på företag så mycket under årens lopp.

Vid universitet och högskolor föreläser vi om våra erfarenheter kring kodkvalitet, varför det är viktigt och hur man höjer den. Vi pratar om testning och introducerar testdriven utveckling, TDD, Cucumber, BDD och domändriven design, DDD. Eller ger vår syn på varför det är viktigt att lära sig flera programmeringsspråk. På företag hjälper vi tekniska team att gå över till nya tekniker, att flytta upp i molnet, att bygga om sina appar så att de klarar framtiden bättre, eller komma igång med testning.

Våra insatser har alltid varit uppskattade och värdefulla för våra kunder, det är viktigt för oss. Låter det intressant även för er? Klicka er vidare till någon av kurssidorna nedan för att läsa mer om vad vi erbjuder. Men det går också bra att höra av er direkt om ni vill prata om hur vi kan hjälpa er att komma igång med React, Docker, Kubernetes, Cucumber, TDD eller något annat som vi är bra på!

Kurser

Här är ett litet utbud av kurser som vi erbjuder. En av de viktigaste delarna av våra utbildningar är att vi anpassar dem till varje team och situation, så se kurserna som exempel eller utgångspunkter, och hör gärna av er om vi vill ha en annan inriktning.

Moderna webbapplikationer

Att bygga webbapplikationer har aldrig varit så enkelt som idag. Men de kraftfulla verktygen och många valen gör det också komplext och komplicerat att hitta rätt, göra rätt och leverera en bra produkt. I den här kursen tittar vi på hur ni kan sätta upp en effektiv utvecklingsmiljö för moderna webbapplikationer. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter med React och Redux, men undersöker lika gärna om Vue.js eller något annat verktyg är rätt för ert team.

Detta är en flexibel och anpassningsbar kurs som syftar till att ge er en plattform att gå vidare med, oavsett om det är en gammal app som ska migreras, en ny som skall byggas, om ni är ett erfaret team eller helt nya på modernt JavaScript.

Läs mer!

Att testa webbapplikationer

I takt med att allt större del av tjänster och produkter omvandlas till webbapplikationer med drift i molnet så ändras också kraven för testning. Vi behöver kunna vara säkra på att nästa version fungerar bättre än den föregående, inte minst med tanke på att molndrift ofta även innebär kontinuerlig leverans.

Vi arbetar i partnerskap med våra kunder och söker långsiktiga och hållbara lösningar. Vi sköter både utveckling och underhåll av webbapplikationer vilket ger oss god förståelse kring vilka verktyg som fungerar och hur man bygger en testsvit som håller över tid. Vi har naturligtvis också erfarenhet av hur man inte skall göra, som vi gärna använder vi oss av för att illustrera och belysa liknande problem som ni kan råka ut för.

Ni kan läsa mer om vår övergripande strategi för testning och boka en kurs med oss för att hitta en bra balans i era testsviter. Läs mer!

Läs mer!